Vi är med er från början till slut

Vårt team består av utbildade, erfarna och vänliga medarbetare som gärna hjälper dig att välja rätt lösning när det gäller uppvärmning och kyla för din bostad. Vi kan ge dig flera olika förslag när det kommer till val av värmepump, samtidigt som vi gärna installerar dem åt dig. Skulle därefter någon form av service behövas så är vi mer än glada att kunna hjälpa till med även det.

img

Rådgivning

Våra uppdrag börjar med att vi erbjuder er rådgivning där vi går igenom vårt produktsortiment. Därpå tipsar vi er om vilken värmepump som skulle passa ditt hem, dina behov och dina preferenser. Självklart är det även en perfekt tidpunkt för er att få svar på era frågor, om några sådana skulle uppstå.

img

Installation

Att installera en värmepump är inget som görs enkelt på egen hand, utan kräver en hel del erfarenhet och kunskap. Det sitter självklart vi på. Vi utför installation på en tid som passar dig helt och hållet, och om så önskas berättar vi mer än gärna hur processen går till så att du känner att du hänger med. 

img

Service

Precis som allt annat i livet kan en värmepump komma att behöva lite service under årens gång. Vi kan givetvis hjälpa till även med detta, och kommer ut även här under en tid som fungerar för er och lämnar inte förrän allt är åter i sin ordning igen. Om ni så önskar kan ni alltid ringa till oss först för att se om det går att åtgärda på egen hand.