Lång erfarenhet av värmepumpar

Sedan vår start har vi på EM Rör AB tillgodosett våra kunders behov av effektiva lösningar, när det gäller installation av värmepumpar. En värmepump är en stor investering för de flesta hushåll och vi finns för att hjälpa dig göra det rätta valet, utifrån just dina förutsättningar och plånbok. Vi skräddarsyr helhetslösningar som är kostnadseffektiva och finns med från inköp till installation.

Fokus ligger på nöjda kunder & hög kvalité

Idag finns ett stort antal varianter av värmepumpar på marknaden. Att veta vilken pump som är den bästa för just din fastighet, kan vara en väldigt svår sak att avgöra. Målet bör som helhet vara att ditt hushåll drivs energieffektivt och med ett hållbart miljötänk. Från EM Rör AB får du råd utifrån våra breda kunskaper i ämnet och tillsammans kommer vi garanterat att hitta en lösning du är nöjd med. Du får en professionellt utförd installation av din värmepump i Stockholm och allt levereras givetvis med vår täckande servicegaranti. Du ska känna sig trygg med ditt köp och att du fått den bästa möjliga hjälpen!

Ett lokalt värmepumpsföretag i Stockholm

Vi har ända sedan vi startade företaget, haft som motto att aldrig nöja sig med medelmåttiga resultat. Det är i grunden vårt kvalitetstänk som borgat för att vårt nätverk av kunder hela tiden vuxit och vi med dem. Det har resulterat i att många i Stockholm med omnejd ser oss som det självklara alternativet, när det kommer till värmepumpar och installationsservice. Välkommen till EM Rör AB!