Vilken typ av värmepump är du intresserad av?

Nedan kan du läsa mer om de olika varianterna och hur de fungerar.

services_icon1

Luft-luftvärmepump

Ett av våra populäraste alternativ är våra luft-luftvärmepumpar. Dessa tar in luft utifrån för att sedan omvandla det till varmluft i en effektiv kompressor. Ett både plånboksvänligt och miljösmart alternativ!

services_icon1

Frånluftsvärmepump

Kanske funderar du på en frånluftsvärmepump? Då ska du vända dig till oss. En frånluftsvärmepump fungerar som så att den återanvänder energin från gammal och förbrukad luft. Denna energivariant kan både värma upp värmesystemet och vattnet i din fastighet.

services_icon1.png

Luft/vattenvärmepump

Om du redan har ett annat typ av värmesystem som är kopplat till ett vattenburet system är en luft/vattenvärmepump ett bra alternativ för dig. Då fungerar vattenvärmepumpen så att den transporterar värmen till de olika rummen och håller värmen med hjälp av vattnet. Detta kommer att spara dig en hel del pengar när det kommer till dina uppvärmningskostnader samtidigt som det även är ett bra beslut för miljön.

services_icon1

Bergvärme

Har du höga värmekostnader och funderar på att installera bergvärme? Då har vi lösningen för dig. Installerar du en bergvärmepump kan du sänka dina uppvärmningskostnader kraftigt och på så sätt även förbättra din hushållsekonomi. Bergvärme har många fördelar och förutom att den sänker dina kostnader är den även ett miljövänligt alternativ. Hör av dig för att veta mer!